Bericht versturen
Thuis

WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Kaide Plastics Machinery Co., Ltd. heeft meer dan 20 jaar ervaring met kunststofbuis-extrusie-machines, met name voor hogesnelheidsbuisproductielijnen en composietbuisproductielijnen.

China WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Met het doel van "High Effective, Low Energy Consumption", begonnen vanaf 2001 jaar, Het R & D-team van KAIDE bedrijf heeft zich geconcentreerd op studies van High Speed Plastics Pipe Production Line,Samen met prof. Wu., van de Beijing Chemical University, heeft in 2003 met succes de eerste hogesnelheids PPR-pijplijn ontwikkeld, het is de mijlpaal in de geschiedenis van KAIDE,En Aslo bracht een enorme invloed op de velden van plastic machines in China.

China WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd Bedrijfsprofiel 2

In het licht van deze trend, met technologische ondersteuning van de Chemische Universiteit van Peking, de hogesnelheid PEX-b buismachine, hogesnelheid PE-RT buislijn, hogesnelheid glasvezel PPR buismachine,De nieuwe druppelrijspijpmachine werd succesvol gelanceerd.Ondertussen is KAIDE de ealiest fabriek die de extrusietechnologie van Composite Oxygen Barrier EVOH pijp in China bestudeerd, nu bezit de meest volwassen technologie van complexe grondstoffen geëxtrudeerd.Tijdens dit procesKAIDE heeft veel nationale uitvindingspatenten.

En werd bekroond met Advanced Enterprise, National Outstanding Engerprises, Technology Contributions Prizes, High Technology Enterprises, Creditable Enterprises, enz.

 

China WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd Bedrijfsprofiel 3

 

KAIDE heeft zich eveneens gewijd aan het onderzoek naar Multilayer composiet buis extrusie machine, zoals 3 lagen Glassfiber PPR buis machine, 3 of 5 lagen PE-XB/EVOH buis machine,3 of 5 lagen PE-RT-buismachine, 5-lagen aluminium-plasticpijpmachine (pex-al-pex-pijplijn, pe-al-pe-pijplijn, pert-al-pert-pijplijn, ppr-al-ppr-pijplijn),al de toonaangevende fabrikant van composiet buis maken machine in China geworden.

 

Nu...De pijpleidingsreeks van KAIDE omvat:

- Ik weet het niet. - Ik weet het niet.Vloerverwarmingsleiding MaChina - Ik weet het niet. (- Ik weet het niet.PEX-B-buismachines/PE-RT-buismachine- Ik weet het niet.(Pex-al-Pex-pijplijn);- Ik weet het niet.- Ik weet het niet.- Ik weet het niet.

Waterleidingsmachine(PPR-pijplijn van glasvezel,PB-pijplijn,- Ik weet het niet.EVOH Pipe Line - Ik weet het niet., enz.);

Verwateringsbuismachine(Flat Drip Irrigatie Pipe Machine,- Ik weet het niet.Ronde druppelbewateringspijpmachine - Ik weet het niet.);- Ik weet het niet.- Ik weet het niet.- Ik weet het niet.- Ik weet het niet.- Ik weet het niet.- Ik weet het niet.- Ik weet het niet.

een vermogen van meer dan 50 W;

Productielijn voor HDPE-buizen met een grote diameter

Productielijn voor LDPE-waterzuiveringsbuizen

● Medische buismachine

China WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd Bedrijfsprofiel 4

De machines zijn geëxporteerd naar vele landen, zoals: Rusland, de VS, Korea, Algerije, Egypte, Iran, Japan, Kirgizië, Cyprus, Marokko, Oekraïne, Mexico, Estland, Saoedi-Arabië, Oezbekistan, Finland,DenemarkenHet is een van de belangrijkste projecten van de Europese Unie.

 

Het professionele R&D-team van KAIDE concentreert zich voortdurend op het optimaliseren van de technologie om de leidende positie te behouden.Uit de aankoop van grondstoffen, tot de productie van componenten, dan om de lijn te testen, elk punt hebben we strenge kwaliteitsvereisten, om ervoor te zorgen dat een product van hoge kwaliteit aan de klant wordt geleverd;We werken samen met bekende bedrijven voor sommige elektrische onderdelen, zoals: ABB, Siemens, Schneider,Autonics, SMC, Delta,ORMON,Eurotherm,PAKER, enz.

 

 

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
 • jaar van 2001, KAIDE was estabilished. De directeur, die reeds 15 jaar heeft ervaren, beginnend op zijn jonge tijd 18 jaar oud, van zijn familiy zaken. Op dat ogenblik, het team slechts 10 personen, voor materialen die, voor mechanische gedeelten die, voor lijn het interne testen vervaardigen kopen, voor het onderzoeken van de markt, enz. Het is hard begin, maar hoogtepunt van energie en hoop. 
 • China WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd Bedrijfsprofiel 0
 • jaar van 2003, KAIDE besliste wat onderzoek voor de nieuwe uitdrijving van plastiekenmaterialen, en multilayer co-extrusie, dergelijke Crosslinked pe-XB, Zuurstofbarrière, enz. te doen. 

 

 • jaar van 2005, die met de Chemische Universiteit van Peking, van het project van de uitdrijvingslijn van de hoge snelheids pex pijp, dit jaar, de teams van KAIDE R&D met Professor Wu van de Chemische Universiteit van Peking, aan Duitsland samenwerken om de nieuwe technologie van dit te bestuderen crosslinked grondstoffen. 
 • jaar van 2006, was de eerste productielijn van de hoge snelheids ppr pijp in China geboren in KAIDE-workshop, in successie, de eerste lijn van de hoge snelheids pp-r pijp, Hoge snelheid PE-RT Pijplijn met succes lanched. China WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd Bedrijfsprofiel 1
 • jaar van 2007, KAIDE bereikte het Nieuwe van Inventation het Octrooi en van Modility Octrooi van Multi van het bladkaliberbepaling en Water Badenkalibermeter. 

 

     China WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd Bedrijfsprofiel 2

 • 2008 Jaar, KAIDE-Begin om de nieuwe gebieden van Landbouwirrigatie, voor de tendens van water brongebrek geleidelijk aan te investeren. 
 • 2010 Jaar, KAIDE-Begin om de Verkoopafdeling Overzee te bouwen, voor het onderzoeken van markting het overzee, wordt de eerste lijn uitgevoerd naar Rusland, Drie Lagen van Glassfiber PPR de Pijp Makend Machine. 

 

 • 2013 is het Jaar, KAIDE de Enige Winnaar van de eerste prijs van ‚van de de Machinesindustrie van China de Wetenschap en de Technologietoekenning op plastic machinesgebied.
 • 2015 heeft het Jaar, Satistically, voor hoge snelheid en de Samengestelde lijn van de Pijpuitdrijving, KAIDE het onvergelijkelijke marktaandeel in China, meer dan 85%. Ook dit jaar, kan de lijn van de hoge snelheids PE-RT Pijp aan het normale lopen bij snelheid van 50m/min, is het de hoogste snelheid in China. 

 

 • 2017 Jaar, die met de Chemische universiteit van Peking, de Intelligente hoge precisie samenwerken Vijf Lagen van de de Barrièreauto van de PA de Nylon Zuurstof Brandstof die gebeëindigde buislijn en het succesvolle testen Vervoer. 
 • 2018 Jaar, het Nieuwe Seminarie van de Uitdrijvingstechnologie van Intelligente, Automatische, Energie - de besparing was greep in KAIDE-plastiekenmachines, is het het historische ogenblik op de machinesgebieden van de plastiekenpijp, zal het als nieuwe stappen voor automatische, entelligent, engery-Besparing worden geregistreerd. China WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd Bedrijfsprofiel 3

 

 • Om verder te gaan .......................... leid altijd, volg nooit! China WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd Bedrijfsprofiel 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : KAIDE

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 8,000,000-10,000,000

Opgericht Jaar : 2001

Export pct : 60% - 70%

Main Customers: Junxing Group

Main Partners: Beijing Chemical University

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd Certificaten