Xuanwustraat, Xinyuan Rd, Renhe-de Bouw, Kuiwen Disctrict, 261000, Weifang, China.
Thuis

WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd

China WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd certificaten
Wij zijn om van de orde van de 5de lijn van KAIDE te plaatsen van plan. De machine loopt zeer goed, is belangrijkst hun naverkoopdienst, het goede bedrijf.

—— ZON-WATER IRRIGATIE LTD

De productielijn van de hoge snelheids pp-r Pijp, met hoge lopende snelheid 40m/min, en het kan reusachtig energieverbruik, slechts 200KW/Ton bewaren. KAIDE is de goede keus voor hoge snelheidsproductielijn.

—— RIFENG-GROEP

Wij hebben de Pijpmachine van lijnenpb, PE-RT Pijpmachine, de pijpmachine van de Zuurstofbarrière. De lijn was deliveried sindsdien van het jaar van 2007, zij allen nog in goede lopende voorwaarden.

—— PLUMBFAST

De machine van de hoge snelheids PE-RT productie, 50m/min, met volledig automatische windende machine, observaly verbeterend de het werk efficiency, en de lopende prestaties is verder van onze verwachting.

—— ERAgroep

Ik ben online Chatten Nu

WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd

1 2 3
WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd
KAIDE Company Het Team van KAIDE R&D KAIDE-Workshop
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : KAIDE
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 8,000,000-10,000,000
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 60% - 70%
Main Customers: Junxing Group
Main Partners: Beijing Chemical University

De Machinesco. van Kaideplastieken, Ltd heeft de ervaring van meer dan 20 jaar van de uitdrijvingsmachines van de plastiekenpijp, vooral voor de productielijn van de hoge snelheidspijp en samengestelde pijpproductielijn.

China WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Bij doelstellingen van „Hoog Efficiënt, Laag Energieverbruik“, begonnen van het jaar van 2001, heeft het R&D-team van KAIDE-bedrijf zich op studies van de pijpproductielijn van Hoge snelheidsplastieken, aansloot zich bij handen met Prefessor Wu, van de Chemische Universiteit van Peking geconcentreerd, ontwikkelde met succes de eerste productielijn van de hoge snelheidsppr pijp in het jaar van 2003, is het de mijlpaal in de geschiedenis van KAIDE, en ook gebrachte reusachtige invloed aan de gebieden van plastiekenmachines in China.

China WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd Bedrijfsprofiel 1

Na deze tendens, met technologiesteun van de Chemische Universiteit van Peking, de machine van de hoge snelheids PEX-B pijp, lijn van de hoge snelheids PE-RT pijp, de machine van de hoge snelheids glassfiber PPR pijp, werd de de pijpmachine van de Hoge snelheidsdruppelbevloeiing opeenvolgend gelanceerd. Ondertussen, is KAIDE de meest ealiest fabriek die de uitdrijvingstechnologie van de Samengestelde pijp van de Zuurstofbarrière EVOH in China bestudeerde, nu bezit de meest gerijpte technologie van complexe uitgedreven grondstoffen. Tijdens dit proces, heeft KAIDE aanwinstenovervloed van Nationale Uitvindingsoctrooien.

En werd toegekend als Gevorderde Onderneming, het Nationale outerstanding Engerprises, Prijzen van Technologiebijdragen, Geavanceerd technische Ondernemingen, Prijzenswaardige Ondernemingen, enz.

 

KAIDE wijdde zich ook aan het onderzoeken van Multilayer samengestelde machine van de pijpuitdrijving, zoals 3 van de pijplagen machine van Glassfiber PPR, 3 of 5 Lagen pe-XB/EVOH-pijpmachine, 3 of 5 lagen van PE-RT Pijpmachine, 5 van de de Pijplagen Machine van Aluminiumplastieken (pex-al pijplijn, pe-al-pe pijplijn, elegant-al-elegante pijplijn, ppr-al pijpmachine), reeds worden de leidersfabrikant die van samengestelde pijp machine in China maken.

 

Nu, impliceert de reeks van de de pijplijn van KAIDE:

Vloer het Verwarmen Pijpmachine (pex-B van de Machine pex-al-Pex van de pijp machine/PE-rechts Pijp de Pijplijn);

Waterpijpmachine (de Pijplijn van Glassfiber PPR, Pb-Pijplijn, EVOH-Pijplijn, enz.);

De Machine van de irrigatiepijp (de Vlakke Machine van de Druppelbevloeiingspijp, de Ronde Machine van de Druppelbevloeiingspijp);

HDPE vanMicroduct de Pijpmachine van de Siliconekern voor Telecommunicatie Optische Vezel;

Grote Diameterhdpe Pijpproductielijn

LDPE Productielijn van de Water de Zuiverende Pijp

● Medische Buis die Machine maken

China WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd Bedrijfsprofiel 2

De machines zijn uitgevoerd naar vele landen, zoals: Rusland, de V.S., Korea, Algerije, Egypte, Iran, Japan, Kyrgyzstan, Cyprus, Marokko, de Oekraïne, Mexico, Estland, Saudi-Arabië, Oezbekistan, Finland, Danmark, Zwitsers, Israël, enz., dat hoge reputatie van de klanten heeft bereikt.

 

Team van R&D zich van KAIDE het Professionele, concentreert onophoudelijk bij het optimaliseren van de technologie om de belangrijke positie te houden. Het gehele proces van machine productie is onder hoogte - kwaliteitscontrole. Van grondstof die, aan componenten die vervaardigen kopen, dan aan test runnen van de lijn, elk punt hebben wij strikt kwaliteitsverzoek, om ervoor te zorgen dat een hoogte - het kwaliteitsproduct zal aan de klant worden geleverd; Wij werken met bekende ondernemingen voor sommige electricsdelen samen, zoals: ABB, Siemens, Schneider, Autonics, SMC, Delta, ORMON, Eurotherm, PAKER, enz.

 

 

 

 

 

Contactgegevens
WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd

Contactpersoon: Ms. Forina

Tel.: 15169542387

Fax: 86-536-8650536

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)