Xuanwustraat, Xinyuan Rd, Renhe-de Bouw, Kuiwen Disctrict, 261000, Weifang, China.
Thuis

WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd Fabrieksreis

China WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd certificaten
Wij zijn om van de orde van de 5de lijn van KAIDE te plaatsen van plan. De machine loopt zeer goed, is belangrijkst hun naverkoopdienst, het goede bedrijf.

—— ZON-WATER IRRIGATIE LTD

De productielijn van de hoge snelheids pp-r Pijp, met hoge lopende snelheid 40m/min, en het kan reusachtig energieverbruik, slechts 200KW/Ton bewaren. KAIDE is de goede keus voor hoge snelheidsproductielijn.

—— RIFENG-GROEP

Wij hebben de Pijpmachine van lijnenpb, PE-RT Pijpmachine, de pijpmachine van de Zuurstofbarrière. De lijn was deliveried sindsdien van het jaar van 2007, zij allen nog in goede lopende voorwaarden.

—— PLUMBFAST

De machine van de hoge snelheids PE-RT productie, 50m/min, met volledig automatische windende machine, observaly verbeterend de het werk efficiency, en de lopende prestaties is verder van onze verwachting.

—— ERAgroep

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De fabriek werd gevestigd in het jaar, het vloeroppervlak van 2001 meer dan 150 acres, verzamelend de workshop van CNC Verwerkingscentrum, dat workshop, lassende workshop, de scherpe gebeëindigd workshop van het metaalblad schildert, assemblerend worksop, - producten testend workshop, enz. 

  WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd fabriek productielijn 0

   

   

  Elke workshop heeft de strikte Q.C-Kwaliteits inspecterende afdeling, zorg volledig ervoor elk mechanische componenten onder in goede controle is. 

   

  WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd fabriek productielijn 1

   

  Elke productielijn zal door het testen vóór de goedkeuring van de klant zijn, zal de machine niet deliveried tot het krijgen van de gekwalificeerde pijpen zijn. 

   

  WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd fabriek productielijn 2  WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd fabriek productielijn 3

   

  WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd fabriek productielijn 4  WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd fabriek productielijn 5

   

   

   

Contactgegevens
WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd

Contactpersoon: Ms. Forina

Tel.: 15169542387

Fax: 86-536-8650536

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)