Bericht versturen
Thuis

WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd Fabrieksreis

Certificaat
China WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd certificaten
Klantenoverzichten
Wij zijn om van de orde van de 5de lijn van KAIDE te plaatsen van plan. De machine loopt zeer goed, is belangrijkst hun naverkoopdienst, het goede bedrijf.

—— ZON-WATER IRRIGATIE LTD

De productielijn van de hoge snelheids pp-r Pijp, met hoge lopende snelheid 40m/min, en het kan reusachtig energieverbruik, slechts 200KW/Ton bewaren. KAIDE is de goede keus voor hoge snelheidsproductielijn.

—— RIFENG-GROEP

Wij hebben de Pijpmachine van lijnenpb, PE-RT Pijpmachine, de pijpmachine van de Zuurstofbarrière. De lijn was deliveried sindsdien van het jaar van 2007, zij allen nog in goede lopende voorwaarden.

—— PLUMBFAST

De machine van de hoge snelheids PE-RT productie, 50m/min, met volledig automatische windende machine, observaly verbeterend de het werk efficiency, en de lopende prestaties is verder van onze verwachting.

—— ERAgroep

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  De fabriek werd opgericht in 2001 jaar, vloeroppervlakte meer dan 150 hectare, het verzamelen van de werkplaats van CNC-verwerking centrum, schilderwerkplaats, laswerkplaats, plaat snijwerkplaats,montagewerkplaats, werkplaats voor het testen van eindproducten, enz.

  WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd fabriek productielijn 0

   

   

  Elke werkplaats heeft de strenge Q.C kwaliteitsinspectie afdeling, volledig ervoor zorgen dat de elk mechanische componenten zijn onder goede controle.

   

  WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd fabriek productielijn 1

   

  Elke productielijn zal worden getest voordat de klant het accepteert. De machine zal niet worden geleverd tot de gekwalificeerde buizen zijn aangekomen.

   

  WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd fabriek productielijn 2  WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd fabriek productielijn 3

   

  WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd fabriek productielijn 4  WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd fabriek productielijn 5

   

   

   

Contactgegevens
WeiFang Kaide Plastics Machinery Co.,ltd

Contactpersoon: Ms. Forina

Tel.: 86-15169542387

Fax: 86-536-8650536

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)